Корейська фантазія з цвітної капусти: свіжий та пікантний салат

Шукаєте легкий та корисний салат зі східним акцентом? Спробуйте наш рецепт корейського салату з цвітної капусти! Яскраве поєднання овочів, пікантна заправка та хрустка текстура не залишать вас байдужими, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Цвітна капуста - 800 г.
Цибуля.
Болгарський перець.
Морква - 1-2 шт.
Часник - 3-4 зубчики.
Сік лимону або оцет.
Приправа для моркви по-корейськи.
Рослинна олія - 80 мл.
Петрушка.


Приготування

  1. Цвітну капусту розберіть на маленькі суцвіття, бланшуйте у киплячій воді та остудіть. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. 
  2. Болгарський перець наріжте соломкою. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Часник пропустіть через прес. Додайте сік лимону або оцет за смаком.
  3. Додайте приправу для моркви по-корейськи. Рослинну олію розігрійте і полийте нею салат. Прикрасьте петрушкою. Перемішайте салат і залиште настоюватися на 1-2 години.

Також раніше ми писали Впали ціни. Скільки коштує картопля в Дніпрі