Корисно та поживно. Рецепт кабачків з куркою

Сезон овочів на Дніпропетровщині у розпалі. Але їсти одні смажені кабачки не завди хочеться. Дніпровська панорама ділиться рецептом смачного рагу з овочами та куркою.

Інгредієнти:

Кабачок 2шт.
Курячі стегна (філе без кістки) 500гр.
Цибуля 3шт.
Помідор 1шт.
Печериці 300гр.
Гострий перець 1/2шт.
Мед 1/2 ст.л.
Соєвий соус 3 ст.л.
Зерниста гірчиця 2 ч.л.
Вода 200мл.
Солодка паприка 1 ч.л (мелена)
Сіль і перець за смаком (можна додати часник за бажанням)

Приготування:

Курку солимо і перчимо, паніруємо в борошні й обсмажуємо до золотистого кольору. Сюди ж додаємо цибулю і обсмажуємо на сильному вогні протягом 5 хвилин. Додаємо всі інші інгредієнти, готуємо на максимальному вогні постійно помішуючи протягом 5 хвилин. Заливаємо воду, додаємо паприку і зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо кришкою і томимо 10 хвилин.

Також раніше ми писали Неймовірний смак. Як приготувати ізраїльську випічку