Неймовірний смак. Як приготувати ізраїльську випічку
Ізраїльтяни люблять, щоб у їхньому меню було багато випічки. Це й не дивно, тому, що такі вироби єврейської кухні мають неймовірний смак. Дніпровська панорама пропонує нескладний рецепт ізраїльської випечки.
Інгредієнти для тіста
- Молоко - 300мол
- Вершкове масло - 150г
- Цукор - 100г
- Дріжджі - 10г
- Яйце - 2
- Жовтки - 2
- Сіль - 1ч.
- Борошно - 600-680г
Інгредієнти для начинки
- Цукор - 120г
- Кориця - 4ч.
- Імбир сушений - 2ч.л.
- По 100мл кленового сиропу та води для просочення
Приготування
- Форму змастити олією. У молоко додати розтоплене вершкове масло, цукор, сухі дріжджі, 1 яйце, жовтки, сіль, просіяти 600г борошна. Все це замісити (краще використовувати кухонний комбайн). Якщо доведеться вимішувати руками, то додайте 500г борошна, додаваючи його поступово.
- Розстояти під плівкою 45-60 хвилин.
- Змішати все для начинки.
- Тісто обім'яти, розкотити в максимально довгий прямокутник. Змастити розтопленим вершковим маслом, пересипати начинкою.
- По довгій стороні згорнути в щільний рулет. Відступивши 3см розрізати вздовж і переплести між собою джгутом.
- Укласти у форму, акуратно сховати всередину кінці тиіста.
- Зверху змастити яйцем.
- Відстояти під плівкою 20хв.
- Випікати при температурі 170 градусів 40-45 хвилин.
- Гарячий віночок полити просоченням і залишити у формі на ніч.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати найсмачніше овочеве соте, яке люблять бійці ЗСУ.