Як приготувати найсмачніше овочеве соте, яке люблять бійці ЗСУ
Волонтерка з Дніпра Тетяна Демченко поділилася рецептом найсмачнішого овочевого соте, яке вона назвала "Щастя правосека" через те, що цю страву дуже люблять військові. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгридієнти
- Баклажани 1 кг
- Помідори 1 кг
- Морква 500 г
- Перець 400 г
- Часник 50 г
- (Цибуля хто їсть 500 г)
- Сіль 1 ст.л, цукор 1 ст.л, оцет 1 дес.л, паприка, спеції.
Приготування
- Баклажани ріжу на кубики, добре солю і на 30 хв відставляю.
- Моркву и часник ріжу не дрібно, перець и помідори середніми шматочками.
- Мультиварку ставлю на жарку на 60 хв.
- Обсмажую часник на олії, с паприкой и спеціями, помішуючи 2-3 хв, поки не почне смачно пахнути.
- Додаю моркву, смажу 5 хв.
- Додаю баклажани, солю, перчу, смажу 10-12 хв.
- Додаю болгарський перець, смажу 2-3 хв.
- Додаю помідори (можна і недозрілі), смажу 7-10 хв.
- Пробую на смак, додаю сіль, перець, цукор, спеції, пряні трави і оцет.
- Ще 2-3 хв тушу - і розливаю по стерильним банкам.
- Пастеризую всі разом ще 5 хв, и закатую.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати соковите овочеве рагу.