Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр» 3 штабні автомобілі та 20 дронів Dji Mavic 3 Pro

Напередодні Дня Конституції корпорація «АТБ» передала 93-й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» Оперативного Командування «Схід» 3 спеціалізовані автомобілі та 20 дронів Dji Mavic 3 Pro, які допоможуть нашим захисникам ще результативніше боротися з ворогом. Сьогодні ключі від машин і дрони представникам бригади на чолі з командиром Павлом Палісою передали голова ДніпроОВА Сергій Лисак та генеральний директор ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Наше місто.

Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр»

Трьома потужними всюдиходами та 20 дронами підсилили одну з легендарних бригад. Ту, яка на найгарячіших лініях фронту. Ту, в якій здебільшого мешканці нашого регіону.

Автівки дизельні та повнопривідні. Тож дістануться будь-якої необхідної точки. А ще – в них декілька варіантів живлення. Що важливо для команд управління воїнами, котрі нині у бою.

Допомога від свідомого бізнесу. Та підтримка, яку вони надають зараз, - це тільки маленька частина того, що ми можемо показати. За таку позицію – повага і величезна вдячність!, - заявив Сергій Лисак.

Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр»

Генеральний директор ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова щиро подякувала захисникам і захисницям за те, що бізнес зараз має можливість працювати, а українці жити у вільній державі.

Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр»

«Повертайтеся додому з Перемогою! А ми зі свого боку зробимо все, щоб її наблизити», - відзначила вона.

Корпорація «АТБ» закупила, повністю обладнала і передала військовим три автомобілі, які призначені для роботи в якості пересувних пунктів управління. Завдяки ним наші захисники зможуть комфортно і швидко в будь-якому місці розвернути штаб, який забезпечить надійний зв’язок з підрозділами. А 20 дронів Dji Mavic 3 Pro стануть в нагоді для розвідки, коригування вогню та супроводу штурмових груп.

Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр»

Командир 93-ї бригади Павло Паліса від особового складу бригади, командування і бійців вручив представникам влади та корпорації «АТБ» мотиваційний прапор, коїни та таблички холодноярців. 

«Ми всі прекрасно розуміємо, як зараз важко на передовій. 93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр» завжди знаходиться на найважчих ділянках фронту. І ваша підтримка безцінна, вона нас надихає», - сказав він.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної агресії, АТБ системно та комплексно надає допомогу нашим військовим, рятувальникам, медикам. За майже півтора роки війни за власні кошти компанії вже закуплено та передано понад 1 000 одиниць автотранспорту та спеціальної техніки.

Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр»

В цілому, загальна сума благодійної допомоги від АТБ та власників компанії на даний час складає понад 450 млн.грн!  

Корпорація «АТБ» передала 93 бригаді «Холодний Яр»

фото - Валерій Кравченко