Котлети більше не готую, давно забула про них. Смачна запіканка без сиру: виходить простіше та швидше
Запіканка - це одна з найпростіших страв, які можна приготувати після важкого трудового дня. Як правило, запіканка не потребує будь-яких знань високої кухні. Все, що треба зробити людині, нарізати овочі, викласти шарами разом із м'ясом та запекти. Спробуйте порадувати себе таким смаколиком, часу на готовку знадобиться зовсім небагато, повідомляє Дніпровська панорама.
Однак, якщо відмовитися від швидких рецептів запіканок, можна приготувати щось неймовірно смачне. Наприклад, куряче філе під шубкою. Для цього рецепту потрібно докласти більше зусиль. Проте, страва відмінно підходить не тільки для вечері, а ще й для святкового столу.
Приготуємо куряче філе під шубкою самостійно.
Інгредієнти для курячого філе під шубкою:
Куряче філе - 2 шт.;
Сіль - 1,5 ч.л.;
Часник сушений - 1/2 ч. л.;
Рослинна олія - 2 ст. л.;
Цибуля ріпчаста - 50 г;
Яйця - 3 шт.;
Сметана - 200 г;
Сушений зелений лук - ст.л.;
Панірувальні сухарі - 3 ст.л.
Приготування курячого філе під шубкою:
Нарізаємо маленькими шматочками куряче філе, приблизно 2х3 см. Висипаємо до курячого філе ложку солі, сушений часник, за смаком додаємо чорний мелений перець.
Вливаємо до курячого філе олію, ретельно перемішуємо спеції з м'ясом.
Викладаємо м'ясо у форму для запікання рівним шаром. Нарізаємо цибулю кільцями, викладаємо вгору м'ясного шару.
Для приготування заливки розбиваємо в миску яйця, викладаємо до них сметану, висипаємо сіль, сушений зелений лук і панірувальні сухарі.
Після змішування компонентів вливаємо заливку у форму до м'яса.
Відправляємо страву запікатися в духовку за 200 градусів на півгодини.
Щоб не утворилося горілої скоринки, можна прикрити поверхню запіканки фольгою та зняти за 10 хвилин до закінчення приготування.
Виходить проста, при цьому смачна курка у шубці.
Нагадаємо, раніше ми писали
Топ-5 сніданків для швидкого схуднення: поради від фітнес-тренера