Котлети з відвареної курячої грудки: ніжні та корисні

Котлети з відвареної курячої грудки – це чудовий варіант для тих, хто стежить за своїм здоров'ям та харчуванням. Вони виходять ніжними, соковитими та дуже смачними. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти:

- Відварене філе грудки — 500 г.
- Моцарела — 150 г.
- Яйце — 2 шт.
- Майонез — 70 г.
- Сіль, перець — за смаком
- Борошно — 50 г.
- Панірувальні сухарі — 70 г.
- Рослинна олія — 3 ст. л.

Приготування:

1. Подрібніть курку ножем. Сир натріть на крупній тертці.

2. Яйця злегка збийте виделкою з майонезом, сіллю і перцем.

3. Додайте курку з сиром і борошном, перемішайте. Накрийте кришкою і приберіть в холодильник на півгодини.

4. Сформуйте котлети з фаршу і обваляйте в панірувальних сухарях.

5. Нагрійте олію на середньому вогні на сковороді. Обсмажуйте котлети по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб зарум'янитися.