Куди у Дніпрі здати ялинку на утилізацію. Список адрес

У Дніпрі діють точки масового збирання ялинок після новорічних свят на прибудинкових територіях. Там їх правильно утилізовують подрібнювачем. Усього в різних районах міста 63 такі майданчики, повідомляє Дніпровська порадниця.

Дедалі більше мешканців міста переходять на штучні ялинки. Але тисячі городян, як і раніше, прикрашають свої будинки та квартири живою хвоєю.

Тепер вони стикаються з необхідністю кудись подіти усохлу зелену красуню.

Але викинута у смітника ялинка – це не просто додатковий біль голови для комунальників. А ще джерело шкідливого забруднення атмосфери.

Про це нагадує міський Департамент екологічної політики, який просить усіх городян відносити ялинки за вказаними адресами їхнього збору:

куди здати ялинку Дніпро

Переважна більшість мешканців міста просто виносить ялинки на вулицю, проте це не найекологічніший спосіб позбутися дерева.

При розкладанні звичайна двометрова ялинка виділяє близько 16 кг вуглекислого газу і відповідно це негативно впливає на наше атмосферне повітря. 16 кг СО2 прирівнюється до процесу виготовлення 160 паперових стаканчиків.

Тож знаходьте найближчу точку збору, приносьте свою ялинку і вже зовсім скоро її утилізують подрібнювачем. Завдяки цьому процесу створиться багато корисних матеріалів, таких як чіпси для мульчування та компост.

куди здати ялинку Дніпро

куди здати ялинку Дніпро

куди здати ялинку Дніпрокуди здати ялинку Дніпрокуди здати ялинку Дніпрокуди здати ялинку Дніпро

Також ми писали Як правильно поливати рослини, посаджені в мох