Кулінарний шедевр із молодої картоплі. Дуже простий та смачний рецепт

Якщо хочете приготувати смачну страву з картоплі, радимо зберегти цей рецепт. Він настільки простий і невигадливий, що не потрібно з ним довго морочитися. Нічого суперського складного не знадобиться, головне готувати страву з душею і завжди все вийде, передає Дніпровська панорама.

Складові

картопля молода велика - 3 шт.;
олія - 5 ст. л.;
італійські трави сушені – 1 ст. л.;
часник сушений – 1 ч. л.;
сіль за смаком;
чорний мелений перець – за смаком;
твердий сир – 50 г.
Італійські сушені трави можна замінити сезонною зеленню – базиліком, м'ятою, розмарином та іншими.

Покрокова інструкція

Картоплю помити і в кожній із них зробити надрізи. У них укласти спеції та трави, за смаком, як вам подобається. Потім картоплю викладаємо на лист і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин.

Готовність овочів слід перевіряти ножем. Як тільки вони стануть м'якими, можна посипати тертим сиром і залишити в теплій духовці ще на 5 хвилин.

Подавати страву зі сметанно-чесночним соусом або будь-яким іншим. Запечена картопля може стати чудовим доповненням до будь-якої страви зі свіжих овочів, наприклад, ролів з огірків.

Нагадаємо, раніше ми писали

Приготувала 30 банок - не вистачило до весни. Варення з чорної смородини сподобається всій родині