Куртки, штани, шапки, рукавички, взуття: де в Дніпрі отримати теплий дитячий одяг для сімей ВПО

Прийшла осінь, на вулиці стало значно прохолодніше, тому нагадуємо дбайливим батькам, що в “асортименті” Дніпровського міського центру соціальних служб наявні безкоштовні теплі речі для дітей-переселенців від 0 до 3 років!  Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланям на міську раду.

Центр допомагає сім’ям ВПО таким чином за підтримки Міністерства реінтеграції України   та міжнародного фонду ЮНІСЕФ   Як зазначила Ольга Кохан, фахівець соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб, одяг на осінньо-зимовий сезон зараз є дуже необхідним, і центр прагне забезпечити ним кожну дитину з сімей ВПО. До комплекту входить тепла куртка, штани, спідній одяг, шарф, шапка, шкарпетки, рукавички та взуття.

Вже 1793 дітей із родин внутрішньо переміщених осіб отримали такий чудовий комплект, і наразі отримання продовжується   Сьогодні, до прикладу, видали ще 166 коробок – тепер 155 сімей можуть не переживати щодо вічного питання одягу для малечі. Як от родина Анастасії, в якій діток п’ятеро.

“Ми переїхали до Дніпра з Лисичанська, – розповідає жінка, – і зараз складно не лише морально, а й фінансово. Тому будь-яка допомога на вагу золота. Цей теплий одяг від ЮНІСЕФ нас запросив отримати департамент соціальної політики. Приймаємо його з великою вдячністю.”

Якщо ви ВПО та маєте дітей віком від 0 до 3 років, запрошуємо по теплий набір і вас!  

  м. Дніпро, просп. Петра Калнишевського, 55. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером: (056) 785 73 60, 067 200 40 62.

Нагадаємо, раніше ми писали

Безкоштовний інтернет на Дніпропетровщині: з'явилась онлайн-мапа