Курячі грудки в часниковому маринаді. Кулінарний шедевр здивує вашу родину та друзів

У світі, де час – найцінніший ресурс, а бажання смачно поїсти – невід'ємна частина життя, курячі грудки в часниковому маринаді стають справжньою знахідкою. Це не просто страва, це – симфонія смаків, яка здатна перетворити звичайний обід на гастрономічну подорож. Ніжне куряче м'ясо, просочене ароматом часнику, лимонним соком та духмяними травами, – це справжнє задоволення для гурманів. Цей рецепт – це не просто інструкція, це – ключ до створення кулінарного шедевра, який здивує вашу родину та друзів. Готові відкрити для себе нові грані смаку?" Як приготувати смакоту, розповість Дніпровська порадниця. 
 
Приготування:

філе куряче - 500 г.
Твердий сир – 200 г.
помідори – 2 шт.
Йогурт натуральний – 50 г.
часник - 3-4 шт.
соєвий соус - 50 мл
Петрушка та інша зелень
Приправи для м'яса та сіль – за смаком
 
Приготування:

1. Зробити маринад для м'яса: змішати соєвий соус із рубаною петрушкою та видавленим через прес часником. Замаринувати філе на 30 – 40 хвилин у цьому маринаді.

2. Поки філе маринується: нарізати сир скибочками, помідори - часточками. Йогурт змішати з|із| роздавленим часником.
Кожен шматочок філе злегка надрізати 2 або 3 рази і вкласти в ці надрізи сир та помідори. Змастити йогуртово-часниковою сумішшю.

3. Викласти філе на лист.
Запекти в духовці за температури 200 градусів приблизно 30-40 хвилин.