Курячий часниковий рулет: смачніший за шаурму, приготувати можна за 30 хвилин

Хто не любить шаурму? Вона смачна, ситна і завжди виручає, коли хочеться чогось смачненького. Але що робити, якщо ви хочете приготувати щось незвичайне, але при цьому не витрачати багато часу? Спробуйте приготувати курячий часниковий рулет! Це смачна і ситна страва, яка готується дуже швидко, повідомляє Дніпровська панорама.

У цьому рецепті ми будемо використовувати курячу грудку, сирний сир, помідори, сметану і часник. Ви можете додати також інші інгредієнти на свій смак, наприклад, гриби, зелень, овочі.

Інгредієнти

Куряча грудка - 200 г;

Сирний сир - 160 г;

Натертий сир - 90 г;

Помідори - 2 шт.

Вершки - 2 ст. л.

Сметана 2 ст. л.

Зелень, кріп, петрушка - на свій смак.

Часник -1 зубчик.

Сіль, перець - на свій смак.

Лаваш - 100 г;

Жовток.

Приготування

  1. Грудку відварити, остудити, нарізати на кубики. У мисці змішуємо сирний сир, 50 г натертого сиру, вершки. Додаємо рубану зелень, помідори, курячу грудку, часник, сіль, спеції. Все перемішуємо.
  2. Розкладаємо лаваш, змащуємо сметаною, викладаємо начинку та згортаємо, як показано на відео.
  3. Змащуємо жовтком і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин на 180 градусів.

Також раніше ми писали Коли треба солити холодець: цю помилку роблять 80% господарок