Курячий часниковий рулет: смачніший за шаурму, приготувати можна за 30 хвилин
Хто не любить шаурму? Вона смачна, ситна і завжди виручає, коли хочеться чогось смачненького. Але що робити, якщо ви хочете приготувати щось незвичайне, але при цьому не витрачати багато часу? Спробуйте приготувати курячий часниковий рулет! Це смачна і ситна страва, яка готується дуже швидко, повідомляє Дніпровська панорама.
У цьому рецепті ми будемо використовувати курячу грудку, сирний сир, помідори, сметану і часник. Ви можете додати також інші інгредієнти на свій смак, наприклад, гриби, зелень, овочі.
Інгредієнти
Куряча грудка - 200 г;
Сирний сир - 160 г;
Натертий сир - 90 г;
Помідори - 2 шт.
Вершки - 2 ст. л.
Сметана 2 ст. л.
Зелень, кріп, петрушка - на свій смак.
Часник -1 зубчик.
Сіль, перець - на свій смак.
Лаваш - 100 г;
Жовток.
Приготування
- Грудку відварити, остудити, нарізати на кубики. У мисці змішуємо сирний сир, 50 г натертого сиру, вершки. Додаємо рубану зелень, помідори, курячу грудку, часник, сіль, спеції. Все перемішуємо.
- Розкладаємо лаваш, змащуємо сметаною, викладаємо начинку та згортаємо, як показано на відео.
- Змащуємо жовтком і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин на 180 градусів.
Також раніше ми писали Коли треба солити холодець: цю помилку роблять 80% господарок