Курячий рулет з часником: секрети ідеального приготування

Відчуйте аромат, що збуджує апетит, і насолодіться ніжним смаком курячого рулету з часником. Ця страва не лише неймовірно смачна, але й дуже проста у приготуванні. Здивуйте своїх рідних та близьких кулінарним шедевром, на який ви витратите лише трохи часу, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

200 г курячої грудки;
160 г сирного сиру;
90 г твердого сиру;
2 помідори;
2 ст. л. вершків;
2 ст. л. сметани;
Кріп або петрушка (за смаком);
1 зубчик часнику;;
Сіль та перець (за смаком)
100 г лаваша;
1 жовток.

Приготування

  1. Відваріть курячу грудку, дайте їй охолонути, а потім наріжте кубиками. У мисці змішайте сирний сир, 50 г тертого твердого сиру, вершки, рубану зелень, нарізані помідори, курячу грудку, часник, сіль та спеції.
  2. Розкладіть лаваш, змастіть його сметаною, викладіть начинку та згорніть рулет. Змастіть рулет жовтком і випікайте в духовці протягом 20-25 хвилин при температурі 180°C.

Також раніше ми писали Беру буряк, моркву та яйця. Салат "Всього по 4", дуже швидко і корисно