Лабіринт павільйонів та калюжі під ногами: як змінився ринок Кодак у Дніпрі (ексклюзив, фото)

Дніпро може похвалитися безліччю ринків, кожен з яких має свій неповторний характер. І хоча вони, як і раніше, користуються популярністю у дніпрян, є один, який не витримав конкуренції з великою кількістю супермаркетів, повідомляє Дніпровська порадниця.

ринок Кодак Дніпро

Ринок, який дійсно сильно змінився за останні роки - це Кодак на житловому масиві Перемога. Якщо ще з десяток років тому торгівля там була дуже жвавою, то зараз на відкритих торгових лавах – 2-3 продавці взимку та трохи більше влітку.

ринок Кодак Дніпро

Лабіринт павільйонів та китайський ширвжиток

Можна сказати, що Кодак перетворився на лабіринт павільйонів, причому продуктових досить мало.

ринок Кодак Дніпро

Так, є 2 рибні, кілька овочевих, дуже непоганий кіоск з насінням, добривами та іншим садово-городнім асортиментом, але в основному там продається китайський ширвжиток (взуття, одяг, іграшки) та побутова хімія. В цілому, ринок справляє досить гнітюче враження, особливо в сльоту або дощ - ходити по калюжах у пошуках відповідного товару задоволення нижче середнього.

Які ціни на Кодаку

До речі, і ціни на овочі-фрукти тут негуманні, багато товарів коштують значно дорожче, ніж, наприклад, на центральному ринку.

ринок Кодак Дніпро
Також там влаштувалося дуже багато мережевих кіосків з випічкою, сухофруктами, пивом.
Слід зазначити, що з цього ринку вздовж пр. Героїв часто організовується стихійна торгівля, де майже з землі бабусі продають ягоди, овочі, фрукти, квіти.

ринок Кодак Дніпра

Також раніше ми писали Масниця в 2024. Коли святкувати, традиції, звичаї та чому треба задобрювати тещу