Легка вечеря за 45 хвилин: запечена курка з кабачком та свіжими овочами

Представляємо вашій увазі чудовий рецепт, що поєднує ніжне куряче філе, соковитий кабачок та свіжі овочі. Запечене до досконалості, це блюдо подарує вам відчуття ситості без зайвих калорій та дозволить завершити день із легкістю, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

маленький кабачок - 1 шт.
білий йогурт - 3 ст. л.
яйце - 1 шт.
гірчиця в зерках - 1 ст. л. 
часник - 1 ч. л.
сіль, перець - за смаком
філе стегна -  300 г 
фіолетова цибулька 
помідор
сир - 100 г

Приготування

  1. Кабачок нарізаємо на тонкі слайси, викладаємо на форму для запікання, солимо та відставляємо.
  2. В мисці поєднуємо білий йогурт, яйце, сіль, часник, перець, додаємо філе стегна курки, усе перемішуємо та переливаємо у форму для запікання, зверху додаємо цибулю, поміри та сир. Відправляємо в духовку 200 градусів 40-45 хвилин.

Також раніше ми писали Як приготувати домашній квас без дріжджів: просто і смачно