Легкий крем-суп зі спаржі за 30 хвилин. Бездоганна ресторанна страва змінить ваше ставлення до цього делікатесу

Уже почався сезон росту спаржі. У такий момент замислюєшся, що ж можна приготувати такого незвичайного з цієї рослини. Дніпровська Панорама пропонує вам рецепт смачного крем-супу зі спаржі.

Взагалі, це французький рецепт, який прийшов до нас нещодавно. Цей смак абсолютно новий і ні на що не схожий. Почнемо приготування:

Складові:

  • Спаржа – 500 г
  • Цибуля – 80 г
  • Вершкове масло – 6 ст.л.
  • Борошно – 2 ст.
  • Курячий бульйон – 2 склянки
  • Вершки – 1-2 склянки
  • Спеції та приправи – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Очистіть спаржу і дрібно наріжте. Після цього подрібніть цибулю.

2. Обсмажте цибулю приблизно 5 хвилин, додавши 3 ложки вершкового масла.

3. У маслі, що залишилося, злегка обсмажте борошно, влийте бульйон і ретельно перемішайте.

4. Доведіть бульйон до кипіння. Додайте спаржу та варіть 20 хвилин під кришкою на слабкому вогні. За 5 хвилин до кінця додайте цибулю.

5. Обов'язково подрібніть суп  у блендері, приправте за смаком. Додайте вершки до бажаної консистенції.

Ось і все, ваш крем-суп готовий. Подавати можна з грінками та прикрасити подрібленою зеленню.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині рибалка показав трофей, який витяг з Орелі.