Легкий крем-суп зі спаржі за 30 хвилин. Бездоганна ресторанна страва змінить ваше ставлення до цього делікатесу
Уже почався сезон росту спаржі. У такий момент замислюєшся, що ж можна приготувати такого незвичайного з цієї рослини. Дніпровська Панорама пропонує вам рецепт смачного крем-супу зі спаржі.
Взагалі, це французький рецепт, який прийшов до нас нещодавно. Цей смак абсолютно новий і ні на що не схожий. Почнемо приготування:
Складові:
- Спаржа – 500 г
- Цибуля – 80 г
- Вершкове масло – 6 ст.л.
- Борошно – 2 ст.
- Курячий бульйон – 2 склянки
- Вершки – 1-2 склянки
- Спеції та приправи – 1 ч.л.
Спосіб приготування:
1. Очистіть спаржу і дрібно наріжте. Після цього подрібніть цибулю.
2. Обсмажте цибулю приблизно 5 хвилин, додавши 3 ложки вершкового масла.
3. У маслі, що залишилося, злегка обсмажте борошно, влийте бульйон і ретельно перемішайте.
4. Доведіть бульйон до кипіння. Додайте спаржу та варіть 20 хвилин під кришкою на слабкому вогні. За 5 хвилин до кінця додайте цибулю.
5. Обов'язково подрібніть суп у блендері, приправте за смаком. Додайте вершки до бажаної консистенції.
Ось і все, ваш крем-суп готовий. Подавати можна з грінками та прикрасити подрібленою зеленню.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали, що на Дніпропетровщині рибалка показав трофей, який витяг з Орелі.