Любити Україну та досягати успіху на рідній землі

Любити Україну та досягати успіху на рідній землі закликав громадян Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.
Треба вірити у свої сили і наполегливо працювати, тоді все у нас вийде. Така надихаюча ідея, як ніколи, потрібна зараз, вона вже знайшла добрий відгук у багатьох людей.

«Україна – це не просто місце на карті»— новий тренд, який запропонував керівник уряду.

— Секрет успіху України і кожного з нас простий: потрібно любити свою країну, вірити в свої сили і добросовісно робити свою роботу, — зазначає він.

Володимир Гройсман, Прем’єр-міністр України:

— Україна – це велика європейська країна з безмежними можливостями. В ній 45 мільйонів людей, кожен з яких любить свою державу. Ніхто не прийде і за нас нічого не зробить. Я давно не вірю у дива, але знаю – ніхто самотужки не може змінити ситуацію. Ми можемо це зробити тільки разом.

Глава уряду наголосив, що сьогодні треба позбутися відчуття меншовартості і побоювання, що щось не вийде. «Не потрібно піддаватися розчаруванням, як би не було складно. Будь-який результат дається лише серйозною сумлінною працею», – сказав Володимир Гройсман.

Саме так працює Дмитро Олійник. Він — один з мільйонів малих підприємців, які своєю працею створюють та стверджують економічний успіх України, основу для якого формує уряд держави.

— Я займаюся транспортними перевезеннями, працюю у цій сфері вже більше 20 років, — розповідає він. — Зростав у скрутні 90-ті, моя родина жила вкрай важко, хоча і мати, і батько тяжко працювали.

Водієм вирішив стати за приміром батька – він працював за кермом близько чотирьох десятків років. Спочатку закінчив коледж, звісно, отримав водійські права, практикувався на стареньких «Жигулях» нашого діда.

Відслужив в українській армії та почав шукати роботу. Працював водієм на підприємствах, перевозив продукти харчування.

Потім виникла ідея йти далі – створити власний бізнес. Разом із партнером взяли в оренду вантажівки, стали виконувати замовлення для клієнтів.

Зараз у нас вже декілька вантажних авто. Здійснюємо перевезення між Дніпром, Харковом, Запоріжжям, іншими містами.

Вважаю, що з урахуванням того, з чого я і мій партнер починали, з урахуванням дуже непростої ситуації на ринку, ми маємо свій, складний, але чесно зароблений успіх.

Так, всього, що ми маємо, вдалося досягти важкою працею. Робота водія складна, напружена: багато годин за кермом, далеко не завжди є час для сну та відпочинку. Необхідно постійно дбати про машину: як ти ставишся до неї, так і авто тобі служитиме.

Наша справа – це завжди готовність до несподіванок. Особливо складної осінньо-зимової пори. Я сам неодноразово потрапляв у складні ситуації на дорозі. Ремонтував машину, починав усе знову.

Все, що нас не вбиває, робить сильнішими — це точно.

Чи думав я про еміграцію? Звісно. Багато моїх знайомих поїхали з України, вони працюють у Польщі, Чехії. Так, заробітки там незрівнянно вищі, ніж удома. Однак тут — моя родина, тут зростає синочок, живе моя вже літня мати. Нарешті, тут — рідна земля, тут похований мій батько, і я не хочу залишати їх.

Для себе я визначився: буду працювати в Україні, дбати про сім’ю. Останнім часом усе більше оптимістичних новин, бачу, що уряд робить корисні речі для країни і людей.

Так, зміни на краще не можуть прийти швидко. Триває війна, хлопцям, які захищають Україну на сході, справді важко. А нам треба не лише допомагати захисникам, як 2014-го і потім, а й наполегливо працювати. Впевнений, тоді все в нас вийде.

Мені дуже сподобалася ідея, яку висловив керівник нашого уряду Володимир Гройсман: треба вірити у свої сили і наполегливо працювати. І тоді у кожного з нас і в України загалом усе вийде.

Я мрію про те, що моя родина, мій син будуть жити у процвітаючій сучасній країні. І задля цього я хочу і буду старанно працювати. Зробити наше життя, нашу державу кращою — справа, про яку може і має дбати кожен.

Єгор Щербаков

www.uawelove.org