«Люди Важливі»: дніпрян запрошують до формування «важкої бригади» реформаторів

24 березня у Дніпрі відбулася зустріч з учасниками руху  «Люди важливі», під час якої дніпрян закликали долучатися до формування «важкої бригади» нового покоління держслужбовців, політиків та активістів у рамках ініціативи «Кадровий резерв України».

Подія, що відбулася в місцевому «I Cultural Business Hub», зібрала понад сотні дніпрян.

На думку учасників «Люди важливі», Україні час переходити від держави-адміністратора до держави-сервісу – модерної та ефективної, такої, що мінімально втручається в економіку. Про плани руху впродовж зустрічі розповідав  голова депутатської групи «Київська команда» Сергій Гусовський, керівник експертно-аналітичного центру BRDO Олексій Гончарук, директор з нерухомості та інфраструктури «Укрпошти» в 2016-2018 роках Дмитро Сенниченко, начальник Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій та заступник  голови Стратегічної групи радників з підтримки реформ Павло Кухта.

«Учасників руху «Люди Важливі» об’єднують ідеї, досвід і розуміння того, чого бракує Україні. Наші ключові вимоги –  це особиста свобода людини, рівність прав і можливостей, а також верховенство права. Ми хочемо, щоб наша держава була сервісом, яка не завдає громадянам стресу. Ми маємо бути країною, основна цінність якої – люди», – розповів Сергій Гусовський про рух «Люди Важливі» і закликав дніпрян ознайомлюватися і поширювати Маніфест українських лібералів (https://lyudy.com.ua/manifest).

Під час зустрічі учасники руху «Люди важливі» наголосили на тому, що вони  розпочали ініціативу «Кадровий резерв України», яка спрямована на підготовку команди з 1000 професіоналів для реформування законодавчої та виконавчої влади країни. Активна фаза ініціативи стартувала 18 березня. Для того, щоб приєднатися до неї, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://lyudy.com.ua/rezerv та підтримати Маніфест українських лібералів.

За словами керівника експертно-аналітичного центру BRDO Олексія Гончарука, «Кадровий резерв України» – це підготовка «важкої бригади» реформаторів, які готові вчитися, обмінюватися досвідом і змінювати державу.

«Після Майдану українці очікували, що в нашій країні з’явиться сила, яка відображатиме суспільні настрої, і до якої можна буде приєднатися. Але, на жаль, вона не з’явилася. А тим часом величезна кількість українців щодня багато працює, аби запустити в Україні зміни. Зважаючи на ці аспекти, ми зрозуміли: час об’єднувати людей, час діяти. Ми очікуємо, що Маніфест українських лібералів збере мільйон підписів, як приклад того, що з нами треба рахуватися. Українці, які прагнуть змін, повинні закласти фундамент для реформ на наступні 5-ть років», – зауважив керівник експертно-аналітичного центру BRDO Олексій Гончарук.

До спікерів приєднався і перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов, який не зміг фізично бути присутнім на зустрічі, але заздалегідь приготував для дніпрян відеозвернення.

«Ми, учасники руху «Люди Важливі», хочемо показати, що нас багато. Віримо, наші цінності поділяє дуже багато людей по всій країні. Настав час об’єднуватися, адже ми бачимо реальний суспільний запит на зміни. Долучайтеся до нашої команди!», – звернувся до дніпрян Максим Нефьодов.

Довідково:

«Люди важливі» – праволіберальний рух, в основі ідеологічного світогляду якого є пріоритет людини-громадянина, її особистої, економічної, політичної свободи та гідності. Детальніше про цінності руху можна дізнатися, прочитавши Маніфест українських лібералів: https://lyudy.com.ua/manifest. З новинами руху можна ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/lyudyvazhlyvi.

«Кадровий резерв України» – ініціатива руху «Люди важливі», основною метою якого є підготовка професійних команд для впровадження реформ виконавчої та законодавчої влади України. З новинами проекту можна ознайомитися за посиланням: https://www.facebook.com/lyudy.com.ua.

Прес-служба «Люди важливі»

office@lyudy.com.ua

тел. + 38 (073) 049-15-05