Лобстери, устриці та свіжа черешня цілий рік: що пропонує покупцям Нагорний ринок у Дніпрі (ексклюзив, фото)

Нагорка - наймолодший і, мабуть, наймажорніший ринок Дніпра. Він розташований на Соборній площі та вражає своїм багатим вибором продуктів, чистотою та… цінами, повідомляє Дніпровська порадниця.

Стерильна чистота та багатий вибір

Нагорний ринок Дніпро

Будівля ринку нова, вона будувалася спеціально під ринок, який переїхав із закритої таборки. Усередині приміщення просто стерильне - підлога виблискує, прилавки всі натерті до блиску, фрукти викладені акуратними гірками.

Нагорний ринок Дніпро
А якщо говорити про те, що тут пропонують покупцям - то чого тут тільки немає!

Нагорний ринок Дніпро

М'ясо на будь-який смак

М'ясні ряди обладнані холодильниками, м'ясо на прилавках все загорнуте у харчову плівку. Окрім традиційних свинини, яловичини та домашньої курки, тут пропонують кролика, нутрію, качку. За вартістю можна сказати, що на м'ясних рядах товар дорожчий, ніж на Озерці, але не критично.

Нагорний ринок Дніпро
Але тут є і м'ясні магазини, наприклад "Meat in house", і ось там уже - чого тільки ні! І ягнятина, і баранина, і стейки різного ступеня витримки. Причому м'ясо не лише українське, є й американське, аргентинське і навіть новозеландське. І ціни на ці позиції відповідні - дешевше за тисячу гривень каре ягняти не купити.

Нагорний ринок Дніпро

Рибний рай

Нагорний ринок Дніпро

З цим магазином сусідить рибний, де окрім звичного коропа, судака та щуки покупцям пропонують різні делікатеси. Кальмари, щупальця восьминога, різні креветки, шотландський лосось, устриці та навіть лобстери тут не рідкість.

Нагорний ринок ДніпроНагорний ринок Дніпро
Тут же є відділ, де можна купити готові страви з цих товарів - спринг-роли, гравлакс, сашимі. А поряд невелике кафе, де можна поїсти гарячі страви з морепродуктів чи купити шубу чи форшмак додому. Ціни, звичайно, захмарні – так, 100 грамів оселедця під шубою коштує понад 50 грн. Удон із копченим вугром так і зовсім затягне під сотню.

Нагорний ринок ДніпроНагорний ринок ДніпроНагорний ринок Дніпро

Свіжі фрукти та овочі цілий рік

Нагорний ринок ДніпроНагорний ринок Дніпро

Якщо говорити про фрукти та овочі, то тут теж дуже велика різноманітність – із супермаркетами не порівняти. Наприклад, тут цілий рік продається свіжа черешня. А ще всяка екзотика - королівське манго, пітахайя, маракуйя. Але й ціни на фрукти та овочі тут набагато вищі, ніж на тій самій Озерці, а якщо порівнювати з супермаркетами – то в півтора рази.

Нагорний ринок Дніпро

Нагорний ринок Дніпро

Елітні продукти

Нагорний ринок Дніпро

Також тут є павільйон з елітними імпортними сирами, хамоном та ковбасами, багато точок із крафтовою продукцією українських виробників – ковбасами та сирами. Звичайно ж, таке місце не могло залишитися без італійської пасти, соусів, різних видів оливкової олії та імпортних солодощів.

Нагорний ринок Дніпро

В принципі, на цей ринок можна ходити як на виставку - просто подивитися на гарну їжу. А якщо плануєте щось купити – захопіть сюди більше грошей.

Нагорний ринок Дніпро

Також раніше ми писали Невідомий Дніпро. Де раніше в місті була В'язнича площа та "Тюремний замок" (фото)