Майстер маніпуляції: названі найпідступніші жінки за знаком Зодіаку

Астрологи визначили, яким знакам Зодіаку найбільше властиво підступність. Йдеться про щонайменше трьох. Сьогодні розповімо, жінки якогось знака зодіаку точно не дадуть нікому спуску. Передає Дніпровська панорама.

Рак

рак

Від Раків ніхто не чекає особливої підступності. Усі знають, які вони ніжні, чутливі та віддані. Дійсно, жінка Рак душі не сподівається у своїх близьких і готова заради них на все, а на сторонніх людей їй здебільшого начхати. Але підступність Раків полягає саме в тому, що з найкращих спонукань вони маніпулюватимуть своїми близькими, а ті й не здогадаються про це. Як можна запідозрити у підступності цю святу жінку?

Діва

дева

У світовому чемпіонаті маніпуляторів Діва утре ніс навіть тонко налаштованому на почуття та думки оточуючих Раку. І якщо Рак маніпулює своїми близькими як з кращих спонукань, то Діва обожнює втручати людей у свої сценарії просто так, заради задоволення. Почуваєшся некомфортно і починаєш про щось підозрювати? Діва просто видаляє такого гравця з поля та замінює кимось більш підходящим.

Риби

рыбы

Риби на своїй власній лусці випробували, як сплести таку хитромудру мережу, в яку непомітно для себе потраплять потрібні їй люди і залишаться там до кінця. Жінка Риби мила і ввічлива і з тими, хто їй подобається, і з тими, кого вона має намір стерти з лиця землі. До останнього моменту найлютіший ворог Риб не здогадається про її справжні почуття.

Крім того, вона майстер маніпуляції щодо своїх близьких. Їй потрібно бути центром уваги і важливо, щоб близькі постійно підлаштовувалися під її емоційне тло, що нескінченно змінюється. Пощастило жити разом із жінкою Рибами? Що сказати, мужіться!

Читайте також: Блокує емоції та амбіції: кому із знаків Зодіаку не можна носити срібло