Майстри подвійної гри: названі найхитріші знаки Зодіаку

Хитрунів зазвичай видно здалеку. А якщо комусь не видно, то на допомогу прийдуть зірки. Астрологи склали рейтинг найхитріших знаків Зодіаку. З дванадцяти представників зодіакальних сузір'їв вони виділили лише три. Про це розповість Дніпровська панорама.

Діва

дева

За рейтингом найхитріших знаків зодіаку Діва стоїть ближче до кінця: ця якість швидше не властива їй, ніж властива. Однак немає правил без винятків: деякі, хто народилися під цим знаком можуть виявитися ласі на хитрощі та хитрощі. Втім, прямолінійна та чесна від природи Діва навряд чи вигадуватиме якісь складні схеми обману, чи багатоходові комбінації. Ймовірно, вона надійде як дитина, яка хитрує і думає, що цього ніхто не помічає

Терези

весы

Практичні Терези, що відрізняються гострим і гнучким розумом, здатні знайти вихід практично з будь-якої ситуації. Не дивно, що серед представників цього знаку так багато юристів та адвокатів. Більшість народжених під знаком Терезів із задоволенням схитрує для власної користі – коли треба справити гарне враження, згладити конфлікт тощо. Особливо добре це виходить у Терезів жінок, які часто мають репутацію найхитріших серед знаків зодіаку. При цьому вони навряд чи використовуватимуть свої здібності, щоб завдати комусь шкоди – для них хитрість синонім дипломатії.

Близнюки

близнецы

За рейтингом астрологів їх цілком можна записати в найхитріші знаки зодіаку. Деякі Близнюки – майстри подвійної гри, причому часто вони не обманюють – просто не кажуть усієї правди. Жінка Близнюк може крутити два романи одночасно – і кожен із її обранців буде впевнений, що він єдиний. При цьому з самими Близнюками, особливо з чоловіками, хитрувати неможливо: відразу виведуть на чисту воду. Не поспішай їх засуджувати: просто ті хто народилися під цим знаком, сприймають життя як захоплюючу гру, якщо все зрозуміло і просто – їм нудно.

Читайте також: На межі божевілля: які знаки зодіаку схильні до шизофренії