Мандариновий чізкейк без випікання. Так просто і смачно ви ще не готували

Мандариновий чізкейк без випікання – це чудовий десерт, який поєднує в собі ніжну сирну основу з яскравим цитрусовим смаком мандаринів. Він стане справжньою окрасою вашого святкового столу та подарує чудовий настрій усім, хто його спробує. Як приготувати мандариновий чізкейк без випікання, розповість Дніпровська порадниця.

Інгредієнти:

150 г пісочного печива.
60 г вершкового масла. ⠀ ⠀
10 г желатину.
40 мл холодної води.
400 г вершкового сиру.
75 г цукру.
100 мл вершків.
10 г желатину.
50 мл холодної води.
6 шт. мандаринів.
40 г цукру.


Приготування:

  1. Печиво збиваємо до крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у форму і добре утрамбовуємо. Прибираємо у холодильник. ⠀ ⠀
    2. Желатин заливаємо водою і лишаємо на 15 хвилин. Розтоплюємо на плиті. 
    3. До вершкового сиру додаємо цукор, вершки, желатин і пробиваємо все до однорідності. 
    4. Кладемо зверху на основу та прибираємо у холодильник на декілька годин.
    5. Очищені мандарини пробиваємо у блендері та проціджуємо сік через сито. 
    Додаємо цукор і, помішуючи, доводимо до кипіння. 
    Вимикаємо вогонь, додаємо набряклий желатин і перемішуємо до його розчинення. 
    Охолоджуємо та виливаємо зверху на начинку. Прибираємо у холодильник на декілька годин.