Манник "Піна колада": тропічний рай у кожному шматочку

Завдяки цьому рецепту ви легко зможете приготувати такий десерт, який перенесе вас на тропічний пляж з кожною ложкою. Секрет криється у поєднанні простої манної основи з екзотичними інгредієнтами: кокосовою стружкою, ананасами та сиропом. Манник виходить неймовірно повітряним, соковитим та з насиченим тропічним ароматом, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Манка - 1 ст. л.
Цукор - 1/2 ст. л.
Сіль - 1/2 ч. л.
Ванілін - 1/2 ч. л.
Йогурт натуральний - 1 ст.
Яйце - 1 шт.
Розпушувач - 6 г.
Кокосова стружка - 1/2 ст. л.
Масло вершкове розтоплене - 30 г.
Ананаси консервовані - 100 г.
Сироп від ананасів - 100 мл.

Приготування

  1. Для тіста до манної крупи додаємо цукор, сіль, ванілін, йогурт, перемішуємо та залишаємо на 1 годину. Потім вводимо яйце, розпушувач, кокосову стружку, вершкове масло, перемішуємо і додаємо шматочки консервованих ананасів і знову перемішуємо. Викладаємо тісто у форму та розрівнюємо.
  2. Випікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Готовий пиріг просочуємо ананасовим сиропом.

Також раніше ми писали Як приготувати полуничний чизкейк. Покроковий відеорецепт