Маринована капуста за добу. Чоловік просить готувати тільки за цим рецептом і жодного іншого не визнає

Якщо й маринувати капусту, то лише за цим рецептом. Виходить смачна, хрумка і не кисла. Перепробували багато варіантів приготування, але зупинилися на цьому. Ви точно оціните. Таку капусточку можна подавати як до святкового столу і на кожен день. Вона відмінно підходить до інших страв. Спробуйте - не пошкодуєте, - розповідає Дніпровська панорама.

Інгредієнти для маринованої капусти:

капуста - 1,5 - 2 кг;
морква - 2 шт.;
вода - 500 мл;
сіль - 1 ст.л.;
цукор - 100 г;
9% оцет - 100 г;
рослинна олія - 100 г;
лаврове листя - 3 шт.;
чорний перець - 5 горошин;
запашний перець - 5 горошин.

Приготування маринованої капусти:

Шинкуємо досить дрібно капусту, позбавляємо зовнішніх листків і качан. Натираємо на тертці корейською моркву, викладаємо до капусти і перемішуємо.

Кладемо капусту в банку і злегка утрамбовуємо. Для маринаду доводимо до кипіння воду в каструлі, висипаємо в неї цукор та сіль.

Вливаємо у воду оцет і олію, додаємо лаврове листя, чорний і запашний перці. Після закипання виливаємо маринад у банку з капустою, накриваємо кришкою.

Залишаємо капусту на 24 години у теплому місці. Далі зберігати капусту можна у холодильнику.

Виходить звичайна швидка маринована капуста. Хороший варіант для тих, хто не хоче чекати на тижні квашення капусти.

Нагадаємо, раніше ми писали

Завжди викидав заглушку від олії. Майже ніхто не знає для чого потрібна заглушка на олії