Мати Героя поховала чоловіка і сина. На щиті до Дніпропетровщини повернувся Євген Шиян

До рідного Кривого Рогу Дніпропетровської області на щиті повернувся 40-річний воїн Євген Шиян. Прощалися з загиблим бійцем на міському Центральному цвинтарі. Рідні, друзі й колеги Євгена схилили голови у жалобі за життєрадісним і привітним чоловіком. Його добре знали, шанували й любили. Для всіх це непоправне горе втратити такого друга, такого колегу і щиру людину. Євген протистояв ворогу у складі 5-ї окремої Слобожанської бригади НГУ. На передову його забрали у грудні 2022 року. Воював біля Попасної на Луганщині, бив окупантів на Донеччині, повідомляє Дніпровська панорама.

До війни Євген працював в аварійно-диспетчерській службі газової компанії, а пізніше змінив фах і влаштувався на роботу на ливарно-механічний завод. Колеги по роботі згадують його лише теплим і вдячним спогадом.

Гарна була людина, допомагав усім, хто звертався. Від нашого колективу - співчуття рідним Героя, - з сумом каже колега загиблого, Ігор.
 

Всі, хто знав Євгена, кажуть, він був життєрадісний, комунікабельний, приязний і дружелюбний.

Надійний друг, - розповідає Оксана, працівниця ЛМЗ. - Ми працювали в одному цеху на інструментальній дільниці. Він був справжній воїн. Нагороджений нагрудним знаком «Ветеран війни». Місяць тому мав відпустку, приходив нас провідати. Так тепло поспілкувались...»

Жінка розповіла історію, яка їй дуже щемливо згадувати.

Запам’ятався чутливим і добрим, хороший був хлопець. У грудні 2022-го, незадовго до Нового року, пішов воювати. Ми постійно телефонували йому на фронт. Звісно, він багато чого не міг нам розповісти, бо не можна. І ось дізналися вчора цю жахливу новину, - приголомшена втратою колега Євгена, Ольга.
 

Мати Героя нещодавно поховала чоловіка, а тепер залишилася й без сина. Її тяжку біду й невимовну тугу важко описати словами - вони безсилі.

Полеглому бійцю віддали останню військову шану. Спочивай з миром, земляче, твій подвиг незабутній! Вічна пам'ять…

прощання з героєм

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Під Бахмутом при виконанні бойового завдання загинув Герой з Дніпропетровщини