Мати називала його Павлуша, а брату він обіцяв повернутись з перемогою. Безжальна війна забрала бійця з Дніпропетровщини

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого земляка, героя-захисника, мужнього бійця Діденка Павла Віталійовича, 1984 року народження. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Іларіонівську ОТГ.

До війни він працював водієм вантажівки, забезпечуючи реалізацію державної програми «Велике будівництво». Був відданим товаришем, надійним братом, люблячим сином. Мама Ніна завжди його називала Павлік або Павлуша.

26 червня 2022 року Павлуша відсвяткував свій день народження і добровольцем пішов до Збройних сил України. Його першим бойовим хрещенням став Соледар, де стрілець-снайпер одержав контузію.

Підлікувавшись, знову відправився на фронт, уже під Бахмут. Там старший сержант взводу був тяжко поранений і чудом залишився живий. Після місячної реабілітації 17 березня знову був на передовій у Бахмуті, де й отримав смертельне поранення. Боєць з позивним «Паха» був відповідальним і завжди тримав слово.

Не дотримав тільки обіцянки, даної братові Роману, якому впевнено говорив:

«Братішка, вернусь з перемогою»…

Гірка втрата болем озивається в серці кожного жителя нашої громади. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Павла Віталійовича і розділяємо з ними непоправне горе.

Слава і вічна пам’ять ГЕРОЮ!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі впівчуття рідним та близьким.

Нагадаємо, раніше ми писали

Робив дива, повертав пацієнтам здоров'я. У Дніпрі пішов з життя чудовий лікар і талановитий викладач