Робив дива, повертав пацієнтам здоров'я. У Дніпрі пішов з життя чудовий лікар і талановитий викладач

Стало відомо, що 31 березня пішов з життя Віктор Павлович Гурай. Це відома в Дніпрі людина, чоловік якого добре знають всі, хто має відношення до відновлення здоров'я спортсменів та розробляє наукові  методи лікування. Про сумну вість написали на сторінці Дніпровського державного медичного університету, повідомляє Дніпровська панорама

Віктору Гураю було 85 років. Ветеран праці, асистент кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології, кандидат медичних наук, лікар вищої кваліфікаційної категорії, почесний майстер спорту СРСР з акробатики у групових вправах, неодноразовий чемпіон та призер змагань різного рівня СРСР та України.

Його заслуги добре знають колеги й учні.

       Гурай

В.П. Гурай - автор понад 100 наукових праць, в тому числі 2-х підручників та 2-х навчальних посібників, 1-го винаходу, 14 впроваджених рацпропозицій.
Віктор Павлович був грамотним фахівцем, найдосвідченішим і талановитим педагогом, а також чудовим лікарем, який протягом багатьох років допомагав пацієнтам відновлювати здоров’я. Навіть у найскладніших випадках, коли шанси пацієнтів були мінімальні, Віктор Павлович робив дива і повертав хворим не лише здоров’я, а й працездатність, якість життя, впевненість в своїх силах. Глибокими знаннями та мудрими порадами він довгі роки допомагав молодим викладачам - написали колеги

Професорсько-викладацький склад ДДМУ, колеги та друзі глибоко сумують з приводу смерті Віктора Павловича Гурая та висловлюють щирі співчуття сім’ї та рідним померлого.

Раніше ми писали про: У Дніпрі затримали групу, яка викрадала та катувала бізнесменів (фото)