Шість фраз, які майже завжди розкривають вік жінки

Жінка перестає бути загадкою, коли починає говорити. Це звісно, жарт, але часто слова розкривають майже всі тайни жінки, включаючи її вік. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Психологи навели шість популярних фраз, які використовують далеко не юні жінки. Використовуючи їх у розмові, жінки мимоволі видають свій реальний вік, навіть коли до цього вдалися до спритних маніпуляцій із зовнішністю.

«Заміж треба виходити, поки молода та дурна»

Фраза показує стереотипи минулого покоління. Нинішні дівчата не поспішають виходити заміж та народжувати дітей у 20 років. Багато хто ставить на перше місце кар'єру та самореалізацію.

«Ось раніше…»

У молодому віці людина легше сприймає зміни та адаптується до нових умов, від цього легко ставиться до життя. З віком приймати нововведення складніше, і минуле здається все краще та краще. У результаті люди у віці все частіше говорять, що «раніше було краще».

"Чи то ще буде"

Вік жінки видають висловлювання про численні труднощі, з якими стикається людина. Якщо жінка знає про них, значить має в цьому досвід і, можливо, великий. А якщо так, швидше за все, вона вже далеко не юна.

«Я тобі не дівчинка»

Наказний тон, бажання повчати і неприйняття конструктивної критики миттєво видають справжній вік жінки. При цьому вона сама мимоволі дає зрозуміти, що не потребує чужої думки і може судити про все з висоти своїх років.

«Якби я свого часу…»

Жінки часто шкодують про втрачені можливості, і багато їхніх розмов зводяться до подібних фраз. Вони розповідають про події минулого так, ніби життя не надасть їм іншого шансу, і тим самим зараховують себе до категорії жінок похилого віку.

«Я не така вже й стара»

Подібні фрази вимовляють ті, хто панічно боїться старості. Якщо, до того ж, жінка вимовляє ці слова з образою і докором, вона точно немолода і дає зрозуміти це оточуючим.

Раніше ми повідомляли про: Перерахунок пенсій. Хто у Дніпрі його не отримає, а кому перерахують двічі