Мер Дніпра Філатов увійшов до списку 100 українських лідерів, що роблять внесок у перемогу та розбудову державності

Відоме вітчизняне видання "Українська правда" представило свій рейтинг 100 діячів, чия робота наближає перемогу країни у війні з росією та зміцнює державність. Список, сформований журналістами УП та зовнішніми експертами, складається з шести категорій. Так у номінації "Державне управління", де перелік очолив президент України Володимир Зеленський, одним з лідерів визнали і мера Дніпра Бориса Філатова. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

0x0

"Для мене місце в цьому рейтингу є високою нагородою, що належить всім дніпрянам. Це визнання лікарів, військових, вчителів, комунальників – усіх наших людей, хто зараз працює, підтримує рідне Місто, одне одного та всю Україну", — прокоментував Борис Філатов.

Филатов в зале

Серед обраних у цій категорії також — пані посол України у США Оксана Маркарова, міністр оборони Рустем Умєров, премʼєр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, посол України в ООН Сергій Кислиця та інші. Усі імена оголосили під час заходу, що пройшов напередодні у столиці. Як раніше повідомляли в "Українській правді", такий рейтинг вони складають вперше за 23 роки свого існування.

Филатов и мужик

"Наша команда щиро вважає, що люди, які змогли взяти на себе відповідальність, які робили більше, ніж навіть вони самі від себе очікували, допомагають нашій країні вистояти в найважливішій історичній битві за право бути", – пише про це "Українська правда".

Видатних українців вони також визначили у категоріях "Суспільство", "Війна», "Бізнес", "Спорт" та "Культура". Кожного з учасників рейтингу оцінювали за критеріями лідерства, доброчесності, впливу на суспільно-політичні процеси, внеску в перемогу і розбудову української державності.