Мешканцям Дніпра виплатять компенсацію за встановлене індивідуальне опалення. Подробиці

У Дніпрі комісія при департаменті житлового господарства міської ради задовольнила майже усі подані заяви від мешканців на отримання компенсації з міського бюджету за встановлене індивідуальне опалення. Загалом було подано 220 відповідних заяв від містян. По 201 заявці були ухвалені позитивні рішення, а ще 19-ти дніпрянам потрібно донести документи, аби отримати компесацію. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міськраду.

0x0

Гранична сума компенсації за встановлене індивідуальне опалення сягає 100 тисяч гривень. У переважній більшості випадків вона цілком покриває витрати людей на перехід на індивідуальне опалення. У даному випадку компенсуються у повному обсязі витрати на зроблені технічні умови та придбане обладнання.

0x0 (1)

"Компенсуємо у повному обсязі витрати на зроблені технічні умови та придбане обладнання. Про компенсацію на монтажні роботи не йдеться. Майже усі заяви задовольнили. 19-м дніпрянам  ще потрібно донести документи, аби отримати компесацію", - прокоментував директор департаменту житлового господарства міської ради Дніпра Владислав Грицай. 

Також він нагадав, що згадана компенсація стосується тих багатоквартних будинків, які відключені від централізованого теплопостачання. Відповідним рішенням міської ради мешканцям дали право самостійно обрати вид індивідуального опалення —-чи то газове, чи електричне.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що міська влада Дніпра заохочує талановиту молодь, що навчається у сфері ІТ.