"Місто пишається своїми людьми зі сталевим характером": Борис Філатов привітав металургів з професійним святом

В Україні щорічно у третю неділю липня відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, який традиційно називають просто - День металурга. У цьому році це професійне свято випало на 16 липня. Міський голова Дніпра Борис Філатов у телеграм-каналі привітав усіх причетних до Дня металурга. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

"За останній десяток років металургійна галузь нашої країни пережила чимало потрясінь, а зараз продовжує протистояти викликам великої війни.

Дніпро ще з 1880-х років став містом, де зосереджено чимало промислових підприємств. Це частина його розвитку та важлива складова для всієї країни.

Бо ті, для кого ця тяжка і виснажлива робота залишається справою життя або викарбувана у трудових династіях, не звикли здаватися. Продовжуючи працювати чи змінивши уніформу на військову, металурги та гірники допомагають своїй державі вистояти, аби потім відбудувати її.

Місто пишається своїми людьми зі сталевим характером і так само підтримуватиме дотичні релоковані підприємства, що знайшли нове місце у Дніпрі", - написав у телеграм-каналі мер Дніпра.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що мерія Дніпра передала чергову партію військової допомоги захисникам.