Місячний кадендар стрижок у січні 2024: коли краще доглядати та стригти волосся

Зима – не привід забувати про своє волосся та залишати себе без експериментів з довжиною і кольором волосся. Головне – вибрати сприятливий для цього день. Місячний календар стрижок на 2024 рік підкаже, коли фарбувати волосся, коли стригтися, а коли краще цього не робити. Про це пише Новий канал.

Сприятливі дні

2, 8, 9, 18, 22, 25 січня 2024 – сприятливі дні для стрижки волосся! Згідно з місячним календарем на січень 2024, саме в ці дати варто ходити в салон або додому до перукаря, якщо твоя мета – підрівняти кінчики, вкоротити локони або кардинально змінити зачіску. Результат перевершить усі твої очікування! До слова, похід до перукаря у ці дати, якщо вірити місячному календарю стрижок на січень 2024 року, позитивно вплине не тільки на стан волосся, але й на твоє фінансове становище. Локони наситяться енергією і силою, а у тебе відкриються нові потоки грошового успіху.

Несприятливі дні

5, 11 січня 2024 – несприятливі дні для стрижки волосся! Якщо вірити місячному календарю на січень 2024, похід до перукаря у ці дати не принесе користі волоссю. Є ймовірність «напоротися» на майстра-аматора, який усього одним рухом може зіпсувати твою шевелюру. Звичайно ж, може трапиться так, що для походу до перукаря тобі підійдуть тільки ці дати. Не біда! Щоб уникнути неприємностей, тобі потрібно прискіпливо поставитися до вибору майстра та контролювати процес «від і до». Найменш небезпечні дні, згідно з місячним календарем стрижок на січень 2024 року, – січень.

Коли фарбувати волосся

3, 4, 7, 15, 19, 20, 21, 24, 30 січня 2024 – сприятливі дні для фарбування волосся! Давно мріяла кардинально змінити імідж? Хотіла пофарбувати волосся у незвичайний колір? Вперед! У ці дати результат візит до перукаря перевершить усі очікування. Кольори ляжуть рівно, фарба не зашкодить волоссю, а тільки зробить його шовковистим і блискучим. Кайф! Зазначимо, що в нашому списку є особлива дата, яка володіє величезною енергетичною силою, – січня. Зважившись на зміну іміджу в цей день, ти не тільки «прокачаєш» свій зовнішній вигляд, але й привернеш увагу Купідона. Нова зачіска подарує тобі впевненість у собі, що неможливо буде не помітити.

Коли не варто фарбувати волосся

1, 10, 26, 27, 28, 29 січень 2024 – несприятливі дні для фарбування волосся! Якщо вирішиш на зміну іміджу в ці дати, висока ймовірність «спалити» локони або отримати в результаті «плямистий» відтінок. Хочеш уникнути неприємностей? Краще вибери для походу до перукаря більш відповідну дату.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ботанічний сад на Дніпропетровщині тимчасово закривають для відвідування