Можливі суттєві зміни у русі транспорту: у Дніпрі планують перекрити вулицю Королеви Єлизавети II

З 1 серпня у Дніпрі збираються перекрити дорогу та частково звузити тротуар на вулиці Королеви Єлизавети II (колишня вулиця Глінки) та вулиці Європейській. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на проєкт рішення виконавчого комітету Дніпровської міської ради.

Тут планують виконувати роботи з будівництва інженерних мереж для багатофункціонального житлового та громадського комплексу. Завершити роботи планують до 1 лютого 2025 року. 
Згідно з цим документом, перекрити дорогу та звузити тротуар планують по вулиці Королеви Єлизавети II (від вулиці Харківської до Європейської). І роботи вестимуться по Європейській (від вулиці Королеви Єлизавети II до Князя Володимира Великого). 

Перед початком робіт з патрульною поліцією мають погодити тимчасову схему руху транспорту. Потім мають розмістити інформацію про роботи, встановити огорожу, дорожні знаки. Після будівництва огорожу демонтують, а територію приведуть до ладу.

Які зміни можливі в роботі транспорту

  • Планують скороти маршрути тролейбусів, які курсують через вулицю Європейську, та автобусів. Зміни можуть торкнутися тролейбусів №7, №14, №17, №20, а також маршрутки №38.
  • Ще планується перенести кінцеву зупинку автобусних маршрутів  № 57-А та No 88. Також можуть об'єднати тролейбусні маршрути №2 та №12, та скорегувати рух автобусних маршрутів №120. 

Окрім цього, в документі зазначено, що планують визначити тимчасову зупинку громадського транспорту по вулиці Січеславській Набережній, у районі будинку №29.

Наразі на документі немає підпису мера міста Бориса Філатова. Тож його ще не затвердили.

Також раніше ми писали З 2025 року деякі медичні послуги в державних лікарнях стануть платними