На Дніпропетровщині зафіксували буси, в яких могли возити провокаторів під вибори (Фото)

У день виборів на трасі в бік Синельникове Дніпропетровської області на дорозі було виявлено 4 порожніх «спринтери». Про це з місця події повідомила журналістка «СтопКору».

«Водії автобусів говорять, що нібито приїхали з Дніпра на стоянку. Але до Дніпра їхати кілометрів 40, не схоже це місце на стоянку», – розповіла вона.

В автобусах можуть возити провокаторів або людей, яких переміщають з однієї дільниці на іншу задля голосування через підставні списки та підставні бюлетені – так і здійснюються махінації.

«Зафіксували машини, які, можливо, причетні до сьогоднішніх виборів. Поліція перевірила документи та оглянула всі авто. Нічого підозрілого виявлено не було», – повідомила журналістка.

Фото: СтопКор

Зазначимо, у день місцевих виборів-2020 майже по всій Україні працюють офіційні спостерігачі "Стоп корупції". Вони фіксують порушення виборчого законодавства, звертаються до ЗМІ та правоохоронних органів.

Журналісти однойменного проєкту журналістських розслідувань теж стежать за процесом та інформують про найбільш кричущі випадки під час волевиявлення громадян.