На Дніпропетровщині порушників ловлять за допомогою дронів. З'явились фото з місця подій

На Дніпропетровщині рятувальники зловили паліїв сухостою за допомогою дрону. Надвечір ДСНС-ники вийшли на "полювання" на паліїв сухої трави в Кам'янському районі, повідомляє Дніпровська панорама.

З метою розвідки рятувальники застосовували безпілотники.

Загалом дрони допомогли знайти 6 правопорушників. На них було складено адмінпротоколи.

ДСНС нагадує, що 30 вересня по всій області утримається надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

порушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронів

порушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронів

Рейди провели і в Павлограді 29 вересня, аби запобігти виникненню пожеж в природних екосистемах.

Для того, щоб оглянути більшу територію лісу, надзвичайники здійснили запуск квадрокоптера.

Відпочиваючим людям було наголошено на забороні відвідування лісів у зв’язку з військовим станом, доведено правила пожежної безпеки в природних екосистемах. Також, фахівці ДСНС звернули увагу людей на заборону спалювання сухої рослинності, сміття та опалого листя.

Під час рейдового заходу було виявлено порушників та притягнуто їх до адміністративної відповідальності.

порушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронів

27 вересня фахівці ДСНС, з метою виявлення паліїв сухої рослинності, провели моніторинг прилеглих до міста Кам’янське територій із залученням безпілотних літальних апаратів.

Безпілотник одразу ж виявив правопорушницю. Нею виявилася громадянка 1969 року народження, яка випалювала залишки сухої рослинності на присадибній ділянці. Жінку було притягнуто до відповідальності за ст. 77-1 КУпАП.

Загалом інспекторським складом Кам’янського району під час патрулювання впродовж дня було складено 5 адміністративних протоколів.

порушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронівподп2порушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронів

порушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронівпорушників ловлять за допомогою дронів

Нагадаємо, раніше ми писали

На Дніпропетровщині стався курйозний випадок з рибалкою та великим сомом