На фронті загинула медикиня Ольга Цибулькина з Дніпропетровщини, яка рятувала життя бійців

Трагічна звістка надійшла до Дніпропетровщини з фронту, де пліч-о-пліч рідну землю боронять українські чоловіки і жінки. На передовій загинула медсестра стаціонарного відділення Криворізької центральної районної лікарні Ольга Цибулькина. Про це розповідає Дніпровська панорама.

Ольга Цибулькина віддала життя 10 жовтня, рятуючи поранених побратимів біля Роботиного Пологівського району, що на Запорізькому напрямку.  

Героїня дістала смертельне поранення, коли рятувала життя наших бійців. Їй було 45 років.

загибла

На фронті жінка була санітарним інструктором медичного пункту механізованого батальйону, молодшим сержантом. Вдома – медсестрою стаціонарного відділення Криворізької центральної районної лікарні.

Дружина, матір, донька, сестра. Надійна, доброзичлива, відкрита, сильна за характером, чесна, принципова та відповідальна – такою її запам’ятають близькі та знайомі назавжди.

Ось що про Ольгу пишуть її колеги, ті, хто воював разом з нею.

Ми відзначаємо великий внесок і самовідданість медичної сестри стаціонарного відділення, яка віддала своє життя, намагаючись допомогти раненим під час евакуації. Її самовідданість та відвага не мають ціни, і ми завжди будемо пам’ятати її.
 

 15 жовтня її провели в останню путь в рідному селі Новомайське.

Вічна шана нашій землячці! Низький уклін за велике серце і силу духу!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

Нагадаємо, раніше ми писали

Казав, що хоче покохати дівчину, але через війну не може собі дозволити. Останній бій прийняв 23-річний Влад Сипко