На радість автовласникам: у Дніпрі зробили безкоштовну парковку на 124 майданчиках у вихідні (Адреси)

У Дніпрі оцінили завантаженість майданчиків для паркування по місту у вихідні дні. В ході оцінки було виявлено, що деякі з них мають великий попит, а ось інші стоять майже порожні. Для того, щоб розвантажити переповнені парковки у вихідні дні, менш популярні зробили безкоштовними у суботу та неділю. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Дніпровську міську раду.

Як розповів під час брифінгу 4 жовтня начальник виробничого-технічного відділу КП "Транспортна інфраструктура міста" Дніпровської міської ради Андрій Осипов, йдеться про 124 паркувальні майданчики. Більшість з цих майданчиків розташована в центральній частині міста, і тепер паркування у вихідні на них буде безкоштовним.

У зоні "А" розташовані 4 майданчики, у зоні "В" - 96 майданчиків та зоні "С" - 24 майданчики. У будні з 08:00 до 20:00 оплата на них залишається та здійснюється за тарифом відповідної зони. Оператор вже перепрограмував технічне обладнання та вніс відповідні зміни, а упродовж тижня комунальники закінчать заміну інформаційних табличок на майданчиках.

Перелік майданчиків, де змінився режим роботи на вихідних, можна подивитися за посиланням: https://dniprorada.gov.ua/uk/Widgets/GetWidgetContent?url=/WebSolution2/wsGetTextPublicDocument?pID=624511&name=3-26/9