На щиті повернувся до рідного дому. На Дніпропетровщині простились з Героєм, який воював з 2014 року

На щиті привезли до рідного Кривого Рогу на Дніпропетровщині нашого молодого земляка Івана Бондаренка, загиблого на російсько-українській війні. Цьогоріч у лютому Івану виповнилось лише 29 років... Він поклав свою голову за наше майбуття у вільній країні. Останній бій хлопець прийняв у Луганській області, на Сватівсько-Кремінському напрямку, повідомляє Дніпровська панорама.

«Ми разом служили півтора року, Іван був гарною людиною, усім допомагав, - тремтливим голосом згадує його побратим Олег. - Я приїхав на похорон прямо з позицій. Служив він на ПТКР, загинув при виконанні бойового завдання».

Сумує за другом, якого вже ніколи не побачить, Едуард Русанов, однокласник Івана.
 
«Він був душею компанії, тягнув за собою інших. Воював ще з 2014 року, у піхоті. Пішов добровольцем. В Івана завжди були плани на майбутнє, був мрійливий і знав, чого прагне. Любив спорт, грав у футбол. Нещодавно одружився. Я теж зараз служу, приїхав на похорон друга і далі знову – на позиції», - каже військовий.

Приїхали попрощатись з полеглим бійцем і його колишні колеги, працівники «Південгазмонтаж».

«Ми разом працювали десь років 8-10 на будівництві. Іван був працьовитий, чесний і добрий, гарний фахівець. Нас четверо приїхало з роботи попрощатися з ним. Це важка втрата для нас», - висловлює тугу за колегою Олег.

У молодого воїна залишилася родина: батьки, сестра і дружина.
 
Вічна пам'ять і слава нашому захиснику!

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.