Найкращі дні для манікюру у квітні 2023

Кожній представниці прекрасної статі хочеться, щоб манікюр довше зберігався та радував око. Астрологи впевнені, що Місяць впливає на якість виконання косметичних процедур та здоров'я нігтів. Місячний календар на квітень 2023 року допоможе обрати найвдаліші дати для відвідування салону краси та виконання манікюру, повідомляє Дніпровська панорама.

Манікюр за фазами Місяця у квітні 2923

Перебуваючи в безпосередній близькості, Місяць дуже впливає на земні процеси. Енергетика Місяця позначається на деяких життєвих сферах, наприклад, загальному самопочутті людини, успішності у справах чи результаті проведення косметичних процедур.

як зробити манікюр весною у квітні

Нічне світило може впливати позитивно чи негативно, залежно від свого становища. Щоб правильно призначити дату для відвідування майстра та зробити відмінний манікюр, слід знати більше про фази Місяця. У квітні 2023 року вони пройдуть у такі періоди:

  • Зростаюча (1-5, 21-30 квітня). У цій фазі активізуються багато процесів в організмі. В результаті прискорюються зростання та оновлення клітин. Такою можливістю слід скористатися жінкам, які віддають перевагу довгому манікюру. Можна сміливо експериментувати з дизайном, формою та кольорами. Головне, забезпечити нігтям та шкірі рук необхідне підживлення корисними речовинами.
  • Спадаюча (7-19 квітня). У цій фазі процеси проходять значно повільніше. Місяць відкриває додаткові можливості для дівчат, котрі захоплюються дизайном для коротких нігтів. Астрологи рекомендують починати заходи боротьби з дефектами нігтьових пластин і шкіри рук, вони виявляться максимально ефективними.
  • Повний місяць (6 квітня). Найгірший день для обрізного манікюру. Робота з ножицями та іншими гострими інструментами обов'язково призведе до травмування. А ось лікувальні процедури дадуть позитивний результат.
  • Молодик (20 квітня). Несприятливий день через слабку місячну енергетику. Процедури, виконані в салоні чи в домашніх умовах, розчарують своїм результатом. Краще уникати складних робіт і дати рукам трохи відпочити.

луна в апреле

Сприятливі дні для манікюру у квітні 2023 року.

Енергетичний вплив Місяця може суттєво вплинути на результат роботи, якщо догляд за нігтями виконується в домашніх умовах чи в салоні. Отже, для манікюру слід вибирати тільки потрібний для цього час. Місячний календар на квітень 2023 року вказує на найсприятливіші дні для манікюру та дати, коли стригти нігті небажано.

Найкращими днями для запису на сеанс до майстра будуть 1, 3, 4, 11, 21, 27 та 29 квітня. У такі дні можна сміливо користуватись будь-якими засобами для догляду. Не бійтеся експериментувати, результат обов'язково порадує любительок незвичайного дизайну та оформлення.

Ощадливі процедури, оздоровлення та виправлення дрібних дефектів можна планувати на 5, 12, 14, 19, 22, 26, 28 і 30 квітня. Вплив Місяця виявиться не найсильнішим і сприятливішим, проте косметичні процедури не зашкодять рукам. Основний наголос слід робити на лікуванні, відновленні та зміцненні нігтів.

Жінкам, які бажають привернути увагу до своєї персони, варто вибирати червоно-рожеві відтінки, а також квіткові тони: півонія, персиковий, суничний і вишневий. Вони посилять жіночу енергетику, нададуть особливого шарму та чарівності. Як оформлення також будуть доречними рослинні орнаменти.

Коли від процедур краще відмовитись

Варто відмовитися від складних процедур та обрізного манікюру 2, 6, 8, 9, 13, 15, 16, 18, 20 та 23 квітня. Зірки вказують на підвищену травмонебезпеку та проблеми зі здоров'ям. Невдало зроблені процедури не лише зіпсують настрій, а й послаблять енергетику, зроблять організм уразливим перед хворобами.

як зробити манікюр весною

Нагадаємо, раніше ми писали: Сіль шкідлива чи корисна: 10 видів продуктів, де її забагато