Найкращі люди, добрі та чуйні. 5 жіночих імен з гарною енергетикою

Яким жіночим іменам властива особлива енергетика. Її одразу відчуваєш, коли кажеш одне з них. Є імена, які звучать гордо та потужно, тоді як інші – м'яко та ніжно. Даючи дитині ім'я, батькам потрібно замислюватися над тим, що таким чином ви закладаєте у ньому певні риси. Які жіночі імена асоціюються з добротою та чуйністю, розповість Дніпровська панорама.

Ганна

Ганна – українізована версія відомого жіночого імені. Утворилося шляхом поєднання давньоєврейського імені Ханах та грецького – Ганна. Такі жінки – дуже чуйні та доброзичливі, не люблять вступати в конфлікти. Скорочена форма – Анна, Анічка.

Ольга

Ольга – сильне ім'я, яке сформувалося від скандинавів. Його походження – від імені Helga, що перекладається українською мовою як "мудра", "свята". Також це жіночий варіант чоловічого імені Олега. Є думка, що це ім'я виникло від старослов'янського імені Вольга зі значенням "диводійка". Ольга зазвичай дуже терпляча, особливо у стосунках із дітьми.


Євгенія

Євгенія – це жіночий варіант чоловічого імені Євген. Воно виникло від давньогрецького "євгенес", що трактується як "шляхетний", "нащадок благородного роду". І це зовсім не дарма, тому що жінки з таким ім'ям характеризуються великим серцем та щирістю. Вони часто приходять на допомогу, навіть коли не чекаєш.

Марія

Марія – дуже шляхетне ім'я. Воно походить із давньоєврейської мови, від імені Міріам. І тут трактувань досить багато: "дама", "кохана", "сумна", "уперта", "самостійна". Вперше ім'я з'явилося в Біблії: ми добре знаємо матір Ісуса Христа – Діву Марію. І це не випадковість. Тому що Марії зазвичай дуже добрі та душевні люди, які виявляють щедрість та турботу про інших.

Надія

Ще одним чудовим ім'ям із позитивною енергетикою є Надія. Бере початок із Стародавньої Греції. Основою є ім'я Елпіс, так і трактоване - "надія". Так звуть відому християнську мученицю на ім'я Надія. Жінки з таким ім'ям відрізняються оптимізмом, уміння шукати хороше навіть у неприємних ситуаціях.

Нагадаємо, раніше ми писали