Наймолодшому 14 років. У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві безхатньої жінки (фото, відео)

У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та інших злочинах, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Нацполіцію.

Вбивство безпритульної сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили її у покинутій будівлі, побили та завдали численних ударів ножем, внаслідок яких потерпіла померла.

Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти: він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу. Також вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

Наразі семеро хлопців віком від 14 до 19 років перебувають під вартою. Їм загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Також в ході слідчих дій поліцейські отримали інформацію, що діями затриманих може керувати 23-річний мешканець м. Дніпра, який наразі знаходиться в місцях позбавлення волі та є підсудним за скоєння вбивства й розбійного нападу. За наявною інформацією, спілкування між ним та затриманими відбувалося в спільній групі у месенджері, де пропагувалось насилля та радикальні злочинні дії. Туди ж фігуранти скидали відео вчинених злочинів. В його камері проведено обшук та вилучено мобільний телефон. Для перевірки вказаної інформації долучені співробітники кіберполіції.

Докладніше - у відео:

Нагадаємо, раніше ми писали: Зимові канікули у Києві: знижки від BlaBlaCar