Зимові канікули у Києві: знижки від BlaBlaCar

Зимові канікули у Києві - це унікальна можливість відчути неповторну атмосферу української столиці, яка поєднує в собі історичну красу, культурне розмаїття та затишок зимового відпочинку. Попри виклики, пов'язані з війною, Київ залишається прекрасним місцем для проведення канікул, пропонуючи різноманітні розваги та заходи.

Додатковим стимулом для відвідування Києва є спеціальні знижки на автобусні квитки від BlaBlaCar, які діють з 1 грудня 2023 року до 13 січня 2024 року, та сягають до 30%. Це відмінна нагода відкрити для себе чарівність зимового Києва, насолоджуючись його гостинністю, культурою та святковою атмосферою.

Розклад та ціни на квитки з Дніпра до Києва можна подивитись тут https://www.blablacar.com.ua/bus/routes/dnpro-1/kiv-1

Новий рік на ВДНГ

Цьогорічна зима у Києві обіцяє бути особливо магічною завдяки заходам на ВДНГ, які вже почались з 9 грудня. Тут відкривається «Зимова Країна», вже дев’ятий рік поспіль даруючи святковий настрій киянам і гостям міста. Однією з головних атракцій стане унікальна імерсивна виставка-казка крижаних скульптур «Снігова королева» у великому білому шатрі, яка поєднує в собі експозицію та аудіовиставу.

Бла-бла-кар

Центральна площа ВДНГ традиційно стане домом для 2500 кв. м ковзанки з новим фантазійним оформленням. А в період з 27 грудня по 7 січня відвідувачі матимуть змогу побачити Фольклорно-етнографічну виставу, яка вперше представить традиції Різдва, Маланки й Водохреща в різних регіонах України.

Для маленьких гостей та їхніх батьків повертається «Різдвяна Фабрика Мрій» у павільйоні №2, де ельфи виготовляють чарівні ялинкові кульки та здійснюють мрії. А сніговички чекатимуть на відвідувачів з анімаційною програмою на вихідні та святкові дні.

Новий Рік на ВДНГ у Києві – це чудова нагода зануритися в атмосферу свята, відчути магію зими та відкрити для себе багатство українських традицій.

Нагадаємо, раніше ми писали: Історія Дніпра в обличчах: ім'ям директора Катеринославського комерційного училища Антіна Синявського названа одна з вулиць міста