Наймолодшому 14 років. У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві безхатньої жінки (фото, відео)

У Дніпрі затримали групу підлітків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві жінки та інших злочинах, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Нацполіцію.

Вбивство безпритульної сталося в ніч з 2 на 3 грудня. Нападники виявили її у покинутій будівлі, побили та завдали численних ударів ножем, внаслідок яких потерпіла померла.

Цієї ж ночі стався замах на вбивство чоловіка, який мешкав у недобудові. З численними тілесними ушкодженнями потерпілому вдалося втекти: він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу. Також вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті на Європейській площі.

затриманий

обшук

затриманий

Наразі семеро хлопців віком від 14 до 19 років перебувають під вартою. Їм загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Також в ході слідчих дій поліцейські отримали інформацію, що діями затриманих може керувати 23-річний мешканець м. Дніпра, який наразі знаходиться в місцях позбавлення волі та є підсудним за скоєння вбивства й розбійного нападу. За наявною інформацією, спілкування між ним та затриманими відбувалося в спільній групі у месенджері, де пропагувалось насилля та радикальні злочинні дії. Туди ж фігуранти скидали відео вчинених злочинів. В його камері проведено обшук та вилучено мобільний телефон. Для перевірки вказаної інформації долучені співробітники кіберполіції.

Докладніше - у відео:

Нагадаємо, раніше ми писали: Зимові канікули у Києві: знижки від BlaBlaCar