Найвигідніші авто із США на перепродаж в Україні

У 2023 році набирає обертів перепродаж авто в Україні. Якщо розглядати аналоги, то більша частина - доволі дорогі або відновленні після сильного пошкодження.
Кожного місяця зростає попит на бу авто з США за рахунок особливо доступних цін в Америці.
Найбільш популярними є електромобілі. Це пов'язано з відсутністю митних платежів та особливим попитом на елетрокари, особливо у великих містах як Дніпро.


Частіше всього замовляють такі авто :

  • Tesla S - ці електромобілі можна купити за 6-7 тис дол 2014-2015 років, в Україні цей автомобіль вийде 12-13тис вже під ключ з ремонтом
  • Tesla 3 - авто 18-20 років можна купити по ціні 9-11тис, тобто під ключ вона обійдеться в 16тис, аналоги на вторинному ринку стартують від 23тис.
  • Tesla Y - ця нова лінійка автомобілів тесла стала особливо популярною не тільки в Україні, але і в Європі. Цей автомобіль легко замінює універсали , та значно дешевші по ціні ніж тесла х
  • Tesla X - кросовер лінійки тесла можна розглядати в бюджет 23-26тис вже під ключ з ремонтом. В Україні ціни на такі авто стартують від 40-42 тис.
  • Ford Focus E - цей автомобіль легко можна купити в бюджет 7тис вже під ключ. На вторинному ринку таких авто дуже мало і стартують від 11тис.
  • Kia Soul та  Fiat 500e - ці 2 електромобіля вже давно зарекомендували себе на ринку, у 2023 році ціни на аукціонах стартують від 2000дол за авто.
  • Преміум авто марки BMW, Mercedes, Jaguar E-pace - в основному це авто 20-23 років, великим плюсом є суттєва різниця в ціні при перепродажі.На таких авто можна заробити в середньому 10-16тис дол.

Якщо бажаєте купити авто - скористайтеся каталогом авто зі США https://americanavto.com/cars/ у якому представлені більше 4000 автомобілів з аукціонів США з цінами "під ключ" в Україні. 

На ціну купівлі впливає рік випуску, кількість Квт батареї, пробіг а також стан авто. Можна також розглядати малолітражні чи гібридні машини, але електромобілі наразі є найбільш прибутковими! Для консультації з приводу купівлі авто - телефонуйте +38 (068) 790-79-99