Нардеп Дмитро Кисилевський оприлюднив черговий піврічний звіт перед виборцями Лівого берега Дніпра

Народний депутат Дмитро Кисилевський оприлюднив черговий звіт про свою роботу у Верховній Раді та у виборчому окрузі на Лівому березі Дніпра.

Зі звітом можна ознайомитись за посиланням: https://kysylevskyy.dp.ua 

За час роботи у Верховній Раді станом на січень 2024 року нардеп став автором та співавтором 86 законопроектів та проектів постанов. В Парламенті Кисилевський є заступником голови економічного комітету, спеціалізується на промисловій політиці, є автором плану розвитку переробної промисловості. Відповідно більшість з законодавчих ініціатив спрямовані на промисловий розвиток.

У виборчому окрузі у Дніпрі за останні півроку 105 жителів Лівого берега звернулись у депутатську приймальню Дмитра Кисилевського, 118 звернень направлено для вирішення проблемних питань, 101 зустріч провів з виборцями в Індустріальному та Самарському районах. Звернень стосувались комунальних послуг (30%), пенсійного забезпечення та соціальних послуг (20%), підтримки самоорганізації (12%), благоустрою території (9%), стану міських та дворових доріг (9%). На окрузі реалізовувались такі проекти:

  • Облаштування свердловин з водою;
  • Вʼязальний батальйон Дніпра;
  • Відновлення постраждалих від прильотів будинків;
  • Відкриті тренування з воркауту;
  • Шаховий турнір “Кубок Лівобережжя”;
  • Облаштування дитячих майданчиків у приватних секторах Лівого берега;
  • Реконструкція шкільних кабінетів праці.

Окремим напрямком роботи була допомога Збройним Силам України: генератори, автомобілі, інженерні засоби та інше. У центрі уваги була 25 окрема повітряно-десантна Січеславська бригада, де служить значна кількість дніпрян. А також сили Протиповітряної оборони, які захищають небо над Дніпром.

ародний депутат Дмитро Кисилевський обраний до Верховної Ради від Індустріального та Самарського районів Дніпра. У Верховній Раді він обіймає посаду заступника голови Комітету з питань економічного розвитку.