Наслідки обстрілів Нікополя: у мережі показали жахливі фото

Зруйновані будівлі, підприємства та газопровід – такі наслідки обстрілу Нікополя задокументували у поліції Дніпропетровщини документує наслідки злочинів рф, пише Дніпровська панорама.

Нагадаємо, вночі окупанти завдали ударів по Нікопольському та Синельниківському районах. Попередньо один постраждалий - 46-річний чоловік, йому надано медичну допомогу.

Внаслідок нічних обстрілів окупантів у Нікополі пошкодження має багатоквартирний будинок, адміністративні та технічні будівлі чотирьох підприємств, а також газопровід та трансформатор. Приблизно на 9-ту годину до поліції Нікопольщини надійшло 22 повідомлення про обстріли. Наразі на місці працюють слідчо-оперативні групи Нікопольського РУП, вибухотехніки та працівники ДСНС.

Також близько 4-ї години ранку ворог обстріляв с. Великомихайлівка Синельниківського району. Постраждалих не має. Так, на Синельниківщині російські військові пошкодили декілька автівок та будинків. Після обстрілів поліцейські ретельно оглянули місця влучання,  обстежують території руйнувань, проводять збір речових доказів.

полиция5полиция2полиция3