Насолоджуємось комфортом. Яку погоду обіцяють в Дніпрі 12 липня (Відео)

Погода на свято Петра і Павла, 12 липня, в Україні в усіх областях обіцяє бути сухою. Про це в відеозверненні повідомила синоптик Наталка Діденко, передає Дніпровська панорама.

Завтра погода обіцяє бути повсюдно сухою, з білими хмарками, з синім небом, яскравим сонцем. Хіба що на вечір у західних областях можливий короткочасний дощ, місцями гроза. На решті території без опадів. Температура повітря нарешті прогріється у мешканців західних областей - 25-29 градусів, у південній частині також 25-30 тепла, на решті - 20-26 вище нуля. Чудова комфортна погода", - резюмувала Діденко.

Подробиці - у відео:

Прогноз погоди на 12 липня від Укргідрометеоцентру

Мінлива хмарність.

Вночі в Приазов'ї та Криму, вдень у більшості західних областей місцями короткочасні дощі, грози; на решті території без опадів.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 19°; вдень 21-26°, на крайньому заході та південному заході країни 25-30°.

Також Укргідрометеоцентр попереджає про пожежну небезпеку по Україні

12-13 липня у Волинській, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, 13 липня і в Хмельницькій, Житомирській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі на Озерці люди мішками купують огірки