Насолоджуємось теплом. Незабаром у Дніпро прийдуть дощі та похолодання

Як повідомив синоптик Ігор Кібальчич, погода в Україні цими вихідними сформується під впливом антициклону Patricia, у деяких регіонах вночі на грунті можливі перші заморозки. Його колега Наталія Птуха вважає, що суха погода з комфортною температурою протримається до середини вересня, а далі зайде атмосферний фронт, повідомляє Дніпровська панорама.

Нині в Україні продовжується вплив потужного антициклону, внаслідок чого на території країни вже тривалий час тримається переважно сонячна погода, проте в середині місяця опади повернуться.

З 14-15 вересня через територію України проходитиме атмосферний фронт, який у більшості областей зумовить дощі, місцями можливі грози, - йдеться у повідомленні.

Згідно з прогнозом, опублікованим на порталі Meteofor, у Києві дощі очікуються 15 та 16 вересня, у Львові – 14 числа, в Одесі – 13, 14 та 15 числа, у Харкові – 16 числа.

У свою чергу синоптики Укргідрометцентру обіцяють суху погоду на неділю, 10 вересня. Температура вночі становитиме +4...9, у західних та Одеській областях +8...13, вдень +18...23, на заході та Одещині +21...26 градусів. Вітер змінного напрямку, 3-8 м/с.

карта погоды

Нагадаємо, раніше ми писали: Чергу можна побачити здалеку: у Дніпрі відновив роботу автовокзал та відомий кіоск із шаурмою (фоторепортаж)